Bildningsresor
Kravice Restillbosnien

 
Kulturresa 12 dagar

Datum Max platser
15

Kulturresa 8 dagar

Datum Max platser
15

 

Andra researrangemang i Bosnien
Kravice Restillbosnien

 
Natursemester 8 dagar

Datum Max platser
15

Fitness- och träninsgresa 8 dagar

Datum Max platser
15

Wellbeing ekologisk turism 8 dgr

Datum Max platser
15

Outdoor äventyr 8 dagar

Datum Max platser
Alla veckor mellan:
15

Övrig reseinformation

ÖVRIG RESEINFORMATION

Kammarkollegiets resegaranti
Vi följer Konsumentverkets allmänna villkor för paketresor och innehar Kammarkollegiets resegaranti enligt resegarantilagen.
Läs mer här.

Grupper
Vi åker med mindre grupper eftersom vi vill erbjuda annorlunda upplevelser som alternativ till den vanliga gruppresan. Vi satsar inte på lyx och dyra hotell, utan jordnära upplevelser blandade med äventyr, goda skratt, enkla med bra boenden, lokala transporter, god mat och erfarenheter för livet. Allting fungerar inte som här hemma och det är viktigt att man har den inställningen när man reser till Bosnien och Hercegovina. Det kan eventuellt uppkomma ändringar i programmet, förseningar och dylikt, men vi försöker att i högsta möjliga mån följa programmet. Resan blir garanterat en upplevelse för livet!

UDs hemsida
Praktiska rekommendationer och tips inför resan till Bosnien och Hercegovina

Försäkring
Se till att ha rätt försäkring. Du ansvarar själv för att du har ett tillräckligt försäkringsskydd under resan. En sådan försäkring är en förutsättning för deltagande i resan.

Resplan
Aktuell resplan för varje resa finner du på vår hemsida. Resplanen för respektive resa är preliminär. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar av resan, på grund av tvingande omständigheter eller i syfte att förbättra resan.

Enkelrumstillägg
Det angivna enkelrumstillägget gäller för eget rum på hotell. Enkelrum bör bokas samtidigt som resan och erbjuds i mån av plats.