Bildningsresor
Kravice Restillbosnien

 
Kulturresa 12 dagar

Datum Max platser
15

Kulturresa 8 dagar

Datum Max platser
15

 

Andra researrangemang i Bosnien
Kravice Restillbosnien

 
Natursemester 8 dagar

Datum Max platser
15

Fitness- och träninsgresa 8 dagar

Datum Max platser
15

Wellbeing ekologisk turism 8 dgr

Datum Max platser
15

Outdoor äventyr 8 dagar

Datum Max platser
Alla veckor mellan:
15

Om oss

Res till Bosnien - Amela Fific Samuyiwa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Amela Fific

Jag som arbetar som både kursledare och researrangör heter Amela Fific. Min akademiska examen har jag från Göteborgs universitet. Jag har filosofimagister examen i religionskunskap och historia, samt gymnasielärarexamen med ämneskombination historia/religionskunskap/svenska som andra språk. Förutom min pedagogiska bakgrund så har jag även arbetat internationellt i bla Afghanistan och Kosovo, gått en hel del fortbildningar som ökat min förståelse för internationella och globala frågor med hållbar utveckling i fokus.

Jag har fältstuderat religioner i Indien, etablerat, analyserat och diskuterat det ugandiska skolsystemet med lärarna, rektorerna och politikerna på plats i Uganda, har gått kurser i och om kvinnornas situation runt om i världen, ingått och drivit diverse humanitära projekt osv.

Bosnien och Herzegovina har jag bott, arbetat och rest i och haft en del projekt med. Förutom Bosnien så har jag besökt alla länder som en gång i tiden ingått i den politiska konstruktionen Jugoslavien, och jag har både kännedom om och ett brinnande intresse för de suveräna staternas politik, ekonomi, kultur,traditioner, språk och mentalitet.

Att samordna Bosnien resan på plats kan jag göra tack vare mitt väluppbyggda kontaktnät och min enorma passion för landet. I Bosnien vistas jag så ofta jag bara kan. Min första grupp tog jag ner våren 2012. Eftersom resan blev väldigt lyckad, bestämde jag mig för att satsa mer och utveckla min verksamhet.