Bildningsresor
Kravice Restillbosnien

 
Kulturresa 12 dagar

Datum Max platser
15

Kulturresa 8 dagar

Datum Max platser
15

 

Andra researrangemang i Bosnien
Kravice Restillbosnien

 
Natursemester 8 dagar

Datum Max platser
15

Fitness- och träninsgresa 8 dagar

Datum Max platser
15

Wellbeing ekologisk turism 8 dgr

Datum Max platser
15

Outdoor äventyr 8 dagar

Datum Max platser
Alla veckor mellan:
15

Fitness- och träningsresa 8 dagar till Sarajevo med helpension 9 999 kr

Aktuella datum 2016:

  • augusti 2016

Välkomna till viktnedgångs- och fitness hälsoresa till Sarajevo, huvudstaden i Bosnien och Herzegovina, staden som är på väg att bli Europas nya kulturella Mecka. Under denna unika upplevelse, som kommer att ske under den världsberömda Sarajevo Film Festivalen (15-23 augusti 2015) och som har besökts av stjärnor som bla Angelina Jolie, Brad Pitt, Danny Glover, kommer vi att försöka kombinera hälsa och fitness med den historiska och kulturella skönheten i staden Sarajevo. Fokus under dessa sju dagar kommer att vara på hälsa och fitness och veckan kommer att bli fullspäckad med aktiviteter som kommer att ge dig mycket ny energi, passion och början på en ny livsstil. Det kommer att bli mycket träning men också en del socialiserande med varandra, samt tid på dagarna till att utforska staden.

Både tiderna och aktiviteterna i programmet kan dock ändras, beroende bla på klimatet för utomhusaktiviteter, flygtider och ankomsten till hotellet. Det blir många träningspass, men vi kommer att ha en del roligt också. Majoriteten av föreläsningarna hålls på engelska.

Preliminär plan dag för dag:

DAG 1 (tisdag) – ANKOMST OCH HÄLSO- OCH FITNESSTESTER
Ankomst till hotellet
Sen eftermiddag/kväll ägnas åt INTRODUKTION. Vi går igenom programmet de kommande dagarna, pratar om eventuella ändringar i programmet och lär känna varandra
Varje deltagare går igenom mindre omfattande tester där man mäter underhudsfettet, vikt, tittar på hållningen. Denna information är viktig för oss eftersom vi kommer att göra om testet i slutet på kursen för att titta på de uppnådda resultaten under veckan.

DAG 2 (onsdag) – LIVSSTILSCOACHING
Förmiddagen:
ÄMNE: Balans
Detta seminarium kommer att ge dig insikt i hur en obalanserad livsstil kan leda till hälso-, fysiska och mentala problem. Det kommer också att ge dig vissa verktyg som man kan använda för att behålla balansen genom att applicera vissa basala tekniker i ditt liv.

Eftermiddagen:
TRÄNINGSPASS 1 90 min
Hur bränner man 1500 kcal under ett träningspass? Del 1
Detta träningspass kommer att starta processen i viktreducering, sänka kroppsfettet och stärka upp kroppen och sinnet. Genom att använda kroppsvikten till kardio, styrke- och coreövningar kommer välbeprövade och testade övningar och koncept att leverera säker och effektiv träning.

DAG 3 (torsdag) – NÄRINGSPROFIL
Förmiddagen:
ÄMNE: Inga fler dieter!
Detta seminarium kommer att ge dig riktlinjer i hur du kan handla, laga och äta hälsosam mat som är anpassad till varje individs speciella smak. På grund av tidsfaktorn, kommer vi inte att kunna göra individuella näringsprofiler, men vi kan ge er mycket kunskap som var och en av er kan använda för att strukturera ens näringsbehov.

Eftermiddagen:
TRÄNINGSPASS 2 90 min
Gymintroduktion och helkroppsstyrkeprogram
Detta träningspass kommer att introducera dig till accelererad träning för att förbränna fett och boosta din metabolism. Först en kort introduktion till gymmets maskinutrustning, därefter träningspass där dina muskler får arbeta.

DAG 4 (fredag) – MENTAL TRÄNING
Förmiddagen:
ÄMNE: Positiv mental inställning
Detta seminarium är nyckeln för att nå långsiktig framgång i ditt privata, sociala och professionella liv. Det kommer att ta dig igenom de steg som man måste använda i vardagen för att förebygga negativitet och negativa tankar omkring oss. Vi kommer att ge dig verktyg som du kan använda för att omvända negativitet till något positivt!

Eftermiddagen:
TRÄNINGSPASS 3 90 min för sinnet, kroppen och själen.
Detta träningspass är avsett att stärka, relaxera och ge harmoni till dina energisystem. Genom att kombinera yoga, pilates och tai chi kommer du att känna dig avslappnad och harmonisk.

DAG 5 (lördag) – NATUR
Förmiddagen:
ÄMNE: Fördelar med ekologisk mat
Detta seminarium kommer att förklara varför ekologiska produkter gör mer och bättre för kroppen än icke-ekologiska.

Eftermiddagen:
TRÄNINGSPASS 4 90 min
Utomhusträning. Genom att använda naturen kan man aktivera kroppen på ett fantastiskt sätt och på samma gång se Sarajevos vackra natur. Vårt kardioprogram kommer att involvera alla muskler i din kropp.

DAG 6 (söndag) – MENTAL HÄLSA OCH FYSIK
Förmiddagen:
ÄMNE: Ordens makt
Orden är mycket kraftfulla. Seminariet kommer att demonstrera hur kraftfulla både negativa och positiva ord kan vara, men att vi måste se till att positiva ord dominerar vårt vokabulär.

Eftermiddagen:
TRÄNINGSPASS 5 90 min
Hur bränner man 1500 kcal under ett träningspass? Del 2
Under detta träningspass kommer vi inte enbart att använda vår kroppsvikt, utan även hantlar, aktiva övningar, styrkeband och annan funktionell utrustning för att förbränna kalorier.

DAG 7 (måndag) – AVSLUT OCH FITNESS TESTER
Förmiddagen:
Vi kommer att ha gruppdiskussion då vi kommer att summera veckan och prata om vilka resultat vi har uppnått inom varje område.

Eftermiddagen:
TRÄNINGSPASS 6 90 min
Cirkelträning gym
Sista träningspasset kommer att hållas på gymmet. Vi kommer att använda 40 sek per station för att utveckla muskulär uthållighet, styrka, koordination, balans och core stabilitet.

DAG 8 (tisdag) – HEMRESA
Avfärd mot flygplatsen och eventuellt någon aktivitet som vi inte har hunnit med.

Detta ingår i resan:

  • Boende i dubbelrum på ett fyrstjärnigt SPA-hotell
  • Måltider; frukost, lunch och middag plus måltidsdryck
  • Alla transporter inklusive flygplatstransfer
  • Fitnesstränare och tillgång till gym
  • Simbassäng
  • Massage
  • En filmbiljett till Sarajevo Film Festival

KOSTNAD
Avgiften på 9 999 kronor är per person och avser boende i dubbelrum. Enkelrum kan ordnas till ett högre pris. Resans kostnad baseras på minst sex personer i gruppen. Är antalet resenärer färre, justeras priserna enligt överenskommelsen mellan researrangören och resenärerna.

Resan inkluderar ALLT förutom flygbiljetten. Researrangören följer med på resan och är spindeln i nätet på plats, samt är en av instruktörerna.

FÖRBERED DIG PÅ ATT ÅKA HEM STARKARE, LÄTTARE OCH HÄLSOSAMMARE I SINNET, KROPPEN OCH SJÄLEN!